(COK 2017) | OKTOBER

Begin oktober 2017 rapporteert Qudata® de resultaten van haar nieuwe onderzoek naar de keukenmarkt in Nederland. Aan dit onderzoek deden ruim 500 consumenten mee. Het rapport brengt niet alleen de customer journey in kaart, maar ook de vervangingsvraag, merkbekendheid, kenmerken van merken én retailers, gemiddelde investering, marktaandelen van merken én retailers.

Het rapport is verkrijgbaar in verschillende vormen:

•Het eenvoudigste rapport (COK0717) geeft een gedetailleerd inzicht in de customer journey van de consument, de trends die hij ziet en de wensen bij de aanschaf van een keuken. Tevens is gekeken naar de vervangingsvraag, hoe oud de keuken is en wat voor soort keuken men heeft gekocht;

•Twee deelrapporten zijn beschikbaar voor als u alleen in de cijfers van de keukenmerken (COK0517) geïnteresseerd bent of alleen in de cijfers van de retailformules (COK0317);

•Vanzelfsprekend is er het meest complete rapport, waarin zowel merken als retailers gedetailleerd onderzocht zijn (COK0117).

De rapporten kunnen zowel eenmalig als in abonnementsvorm worden afgenomen. Bij een abonnementsuitgave worden ook de gegevens van vorige onderzoeken vergeleken, zodat direct trends te zien zijn. Een abonnement duurt minimaal drie jaar. Meer informatie of over deze rapporten of bestellingen kunt u hier aanvragen of aangeven.

%d bloggers liken dit: