In oktober 2017 deed Qudata® onderzoek naar de verkoop van outdoorproducts. Onder deze productgroep vallen tuinstoelen, tuintafels, lounge sets, ligbedden, parasols, barbecues en accessoires (zoals tuinkussens, meubelhoezen, kussenkasten, terrasverwarming etc.). Onderzoek werd gedaan naar aankoopintentie, aankoopmoment, vervangingsvraag, trends, bestedingen, merkbekendheid, bestedingen, marktaandelen, verkoopkanalen en de rol van het internet. Dit onderzoek geeft een diepgaand inzicht in de customer journey bij de aankoop van outdoorproducts.

Qudata verricht deze onderzoeken jaarlijks sedert 2011 waardoor de rapporten een gedetailleerd inzicht geven in de ontwikkelingen van deze markt. Het rapport kent ruim 50 grafieken. Leden van de B3 Brancheorganisatie ontvangen dit rapport exclusief.

 

%d bloggers liken dit: