In de loop van de maand mei begint Qudata® weer met consumentenonderzoeken naar de markt van keukenapparatuur. Deze onderzoeken worden op vrijwel dezelfde manieren uitgevoerd in Nederland, Vlaanderen en Wallonië. Qudata onderzoekt de gehele customer journey bij deze productgroep. We onderzoeken wat consumenten willen kopen, waarom ze dat willen, op welke wijze ze hun keuze bepalen en vooral: wat ze uiteindelijk kopen, waar en voor welk bedrag.

Doordat deze onderzoeken al vele jaren lopen is het mogelijk om een zeer betrouwbare analyse te maken van de trends én een voorspelling te doen van de toekomstige ontwikkelingen. De onderzoeken worden zowel in Nederland als in België gehouden met minimaal 1.000 respondenten.

Er zijn verschillende rapporten in verschillende maten van gedetailleerdheid te verkrijgen. Bent u geïnteresseerd in de inhoud en de kosten van deze consumentenonderzoeken, klik dan hier voor meer informatie.

%d bloggers liken dit: